Collectie

Stralend & stijlvol

Wij volgen de nieuwste modetrends en stellen onze collectie zorgvuldig samen. Prachtige merken, fijne materialen, uitstekende pasvormen en een tijdloos karakter zorgen voor een altijd gevarieerde collectie. We kopen elke collectie met veel zorgvuldigheid in en selecteren kledingstukken die geschikt zijn voor iedere vrouw.

Maatvoering en pasvorm

Onze maten gaan van maat 36 t/m maat 48, met een pasvorm die rekening houdt met vrouwelijke rondingen. Je verdient het om de pluspunten van je figuur te accentueren. Bij Vivianne mode houden we rekening met jouw wensen qua stijl en model, leeftijd doet er niet toe.

Broeken

Het vinden van de juiste broek kan een opgave zijn… Wij gaan die uitdaging graag met jou aan! In de loop der jaren is Vivianne Mode uitgegroeid tot broeken-specialist. Wij beschikken over een gevarieerd aanbod in alle stijlen en pasvormen, van Skinny tot Slim fit en van Feminine fit tot Flared pants. Onze merken zoals Gardeur, Zerres, Anna Montana, Robell zijn stuk voor stuk gevestigde namen in de branche. Experts in pasvorm en kwaliteit. Vivianne Mode zorgt voor een passende broek.

Jassen

Een praktisch jack, een jas voor tussendoor, of een mooie mantel. Een fijne jas is onmisbaar. Maak kennis met onze jassen-collectie. Bij ons kun je terecht voor het perfecte model, want de keuze is enorm groot.

Loyaliteit wordt beloond

Wij belonen onze vaste klanten graag met iets extra’s. Bij Vivianne Mode nemen wij je op in ons automatisch spaarsysteem. Met iedere aankoop (buiten de sale) spaar je punten die twee keer per jaar worden omgezet in een waardecheque.

Onze merken

Laatste nieuws

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties, aantrekkelijke acties en het laatste nieuws. (Maximaal 8 nieuwsbrieven per jaar!)

Volg ons op social media

PLATS 2   6101 AP   ECHT