Nieuwe merken bij Vivianne Mode!

Vivianne Mode selecteert haar merken met aandacht voor kwaliteit, trends en pasvorm. Kledingstukken die zijn gemaakt om lang mee te gaan en te koesteren. Van exclusieve items tot onmisbare merken: alles wat jouw garderobe nodig heeft. Onze zaak is weer bijgevuld met nieuwe merken; Tia, SWING en Juffrouw Jansen.

TIA
Dit internationaal gerenommeerde modemerk is een “verborgen geheim”, klaar om ontdekt te worden in Midden Limburg! Tia combineert vrouwelijke elegantie met actuele trends. De collecties bestaan uit stoffen met glamour en aparte details. Het merk brengt exclusieve jurken, shirts en blouses met een feestelijk tintje. Vivianne Mode en Tia: een perfecte combinatie voor de goed geklede en stijlvolle vrouw die geen concessie doet als het gaat om kwaliteit en pasvorm!

SWING
Het merk focust zich op waar het goed in is: feestelijke jurken voor de belangrijke gelegenheden en de speciale momenten in het leven. Na meer dan 25 jaar ervaring in de mode-industrie weet SWING precies waar het om gaat: dat een vrouw zich gelukkig voelt in haar jurk. De collectie varieert van stijlvolle avondjurken tot elegante korte jurken. SWING: prachtig gestyled. Voor elke gelegenheid. (En heel goed draagbaar nadien!)

JUFFROUW JANSEN
Dit typisch Nederlandse merk creëert tijdloze lievelingsitems met respect voor mens en planeet. Alle modellen worden gemaakt met passie en aandacht. Geïnspireerd door verre reizen, klassieke films en stijliconen weet Juffrouw Jansen elk seizoen weer een boeiende collectie te maken. Met oog voor detail en hier en daar een speelse twist zijn de modellen geschikt voor moeder en dochter, voor je werk of voor een feestje.
Door de veelzijdigheid van de items draag je Juffrouw Jansen keer op keer. En met plezier!

PLATS 2   6101 AP   ECHT