Over ons

Vivianne Mode, de achtergrond

Vivianne Mode (opgericht als “Modehuis Hoedemakers” in 1967) staat voor kwaliteit, elegantie en persoonlijke benadering. Optimale service en aandacht voor de klant vormen de basis van de goede naam die familie Hoedemakers in de loop der jaren heeft opgebouwd. Na een grootscheepse verbouwing heeft Vivianne Hoedemakers in 2011 het stokje van haar moeder overgenomen in het gemoderniseerde karakteristieke pand.

Zowel de passie voor mode is van moeder op dochter overgedragen, als ook de selectieve manier van inkopen. De inkoop bepaalt immers het succes van de collectie! Diverse topmerken worden gemixt en gematcht zodat er een totaalplaatje ontstaat met een eigen gezicht. Zo stellen we een unieke outfit voor je samen. Ook dit seizoen hangt de nieuwste collectie, verdeeld over twee verdiepingen, voor je klaar.

Vakbekwaam door jarenlange ervaring

Mode is een vak. Dat wordt vaak vergeten. Om klanten een vakkundig mode-advies te kunnen geven, beschikken we over de nodige ervaring op het gebied van stoffen, pasvormen, kleuren, styling etc. Het is een continu leerproces. We zijn bereid om ons te verplaatsen in de klant. Hartelijk, respectvol en vakbekwaam begeleiden we je om je te laten stralen in onze nieuwe mode.

Gastvrij en gezellig

In onze zaak hangt een ontspannen en gezellige sfeer. We benaderen je op een vertrouwde manier en we bieden je (en jouw gezelschap) graag een kopje koffie aan. We zijn oprecht geïnteresseerd in jouw wensen.

Persoonlijke aandacht en service op maat

Met plezier nemen wij de tijd om je favoriete item te vinden in onze grote collectie. Past het niet naar precies naar wens, dan vermaken onze deskundige coupeuses het graag in ons naaiatelier. Wij willen tenslotte dat u zich goed voelt.

Veel plezier met je aankoop

Bij Vivianne Mode ga je stijlvol en met een zelfverzekerd gevoel de deur uit. Naast kledingadvies helpen wij je ook om jouw outfit écht af te maken met bijpassende accessoires zoals sjaals en kettingen.

Laatste nieuws

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties, aantrekkelijke acties en het laatste nieuws. (Maximaal 8 nieuwsbrieven per jaar!)

Volg ons op social media

PLATS 2   6101 AP   ECHT